Assemblea d’Història de la Ribera

L’AHR, mitjançant aquest espai web, posa a la disposició dels diferents usuaris l’accés i utilització de serveis i informació referits tant al seu àmbit d’actuació com, si es dona el cas, proporcionats per tercers.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis i qualsevol altre material, són propietat de l’AHR o de tercers que han autoritzat el seu ús.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàginas es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual; de tal manera que es prohibeix la seua reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa de l’AHR.

Termes i condicions d’ús

Es considera usuari del present lloc web qualsevol que hi accedisca i l’utilitze. La condició d’usuari comporta la total acceptació de les condicions establertes en el present Avís Legal i en les especials que puguen establir-se per a determinats serveis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d’ajustar la seua actuació a les citades condicions i a observar el que és disposat per la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Quan calga utilitzar una contrasenya o nom d’usuari per a accedir a algun contingut o servei d’aquest lloc web, l’usuari queda obligat a mantenir-la en secret i a fer-ne un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya, l’usuari respondrà de la utilització que n’hagen pogut fer terceres persones.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta Web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització.

L’AHR no és responsable del mal ús que els usuaris realitzen dels continguts del seu lloc web i es reserva el dret d’actualitzar, modificar, conservar, eliminar o impedir l’accés a qualsevol contingut que hi aparega o de tancar-lo sense avís previ.

L’AHR  no és responsable dels continguts situats fora de la seua web, en els llocs web de tercers, als quals es puga accedir mitjançant o a través d’enllaços situats en el lloc web de l’AHR. En el cas de fòrums oberts o espais d’opinió en les seues pàgines web, l’AHR no s’obliga a controlar les opinions o informacions abocades pels usuaris, però es reserva el dret a eliminar aquelles que puguen resultar contràries a la legalitat vigent, especialment quan impliquen una vulneració dels drets i llibertats fonamentals, als bons usos i als presents termes i condicions. L’AHR no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d’interferències, omissions, interrupcions, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a l’AHR, o com a conseqüència d’ajustaments o problemes tècnics propis; així com de danys que puguen ser causats per virus informàtics i per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’AHR.

L’AHR es reserva el dret de modificar els termes i condicions establerts en el present Avís Legal.