Notícies, Uncategorized, XVIII AHistòriaR

Canvi de dates: l’Assemblea se celebrarà del 9 a l’11 de novembre

Com que del dia 21 al 28 d’octubre de 2018 se celebrarà el Congrés Acadèmic amb motiu del 600 aniversari de la Generalitat Valenciana, el Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera, després d’haver consultat el Secretariat Permanent, ha decidit traslladar la celebració d’aquesta Assemblea als dies 9, 10 i 11 de novembre de 2018. D’aquesta manera es facilita la possibilitat d’assistir a les dues celebracions acadèmiques a tots els interessats.

Aquells que ja s’han inscrit o, fins i tot, han proposat una comunicació poden anul·lar la seua inscripció o la seua proposta de comunicació, si es dóna el cas que les noves dates els impedeixen participar.

El Secretariat Local espera que aquest canvi de dates no supose cap trasbals per als amants de la història de la Ribera i els anima a inscriure’s i a enviar les seues possibles comunicacions el més aviat possible.

En principi, es mantenen els terminis d’inscripció i de presentació de comunicacions: 10 d’octubre i 26 de setembre, respectivament.

El Secretariat Local recora que les propostes de comunicació han d’anar acompanyades d’un resum en un full.

XVIII Assemblea d’Història de la RiberaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*