Notícies, Uncategorized, XVIII AHistòriaR

La Diputació i la Institució Alfons el Magnànim amb la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

L’Ajuntament de Vva. de Castellón i el Secretariat Local continuen amb l’agenda de contactes amb diverses institucions públiques valencianes per tal de presentar-los la pròxima edició de l’Assemblea.

El passat 21 de febrer, Òscar Noguera, alcalde de Castelló, i Valerià Benetó, membre del Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera, van visitar la Diputació de València i es van reunir amb el diputat de l’àrea de Cultura Xavier Rius Torres.

Òscar Noguera, Valerià Benetó i Xavier Rius Torres
Durant la reunió, que es va desenvolupar en un to molt cordial, l’alcalde i el representant del Secretariat Local li van presentar amb detall el programa d’activitats que s’estan preparant per al pròxim mes d’octubre. Igualment van sol·licitar que, tal com ha ocorregut en edicions anteriors, la Diputació de València col.labore amb els mitjans i recursos més adients en la celebració d’aquest gran esdeveniment cultural. El diputat senyor Rius va manifestar als representants castellonencs un gran interés per l’Assemblea i la seua disposició a col·laborar en el projecte que s’està duent a terme.
Valerià Benetó, Manel Pastor i Òscar Noguera
L’endemà, 22 de febrer, Òscar Noguera i Valerià Benetó van rebre a l’Ajuntament de Castelló la visita de Manel Pastor, director de la col·lecció Estudis Comarcals de la Institució Alfons el Magnànim. El senyor Pastor, ben informat de totes les iniciatives i propostes relatives a la pròxima Assemblea, va restar molt complagut i es va comprometre a col·laborar de manera efectiva en aquesta consolidada trobada acadèmica que se celebra cada dos anys en un poble de la Ribera.
XVIII Assemblea d’Història de la Ribera
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*