Circulars, Uncategorized, XVIII AHistòriaR

Matricular-se en la XVIII AHR a través de la pàgina web del CEFIRE de Xàtiva

Benvolguda companya / benvolgut company

Ens adrecem especialment al professorat no universitari, d’escoles infantils i psicòlegs, per tal d’informar-vos que s’ha obert el termini per a matricular-se en la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera a través de la pàgina web del CEFIRE de Xàtiva:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7605952

El termini d’inscripció acaba el 29 d’octubre, i el de confirmació el 6 de novembre. Amb aquesta inscripció, que és gratuïta, els assistents rebran un certificat de 16 hores. El personal del CEFIRE de Xàtiva controlarà l’assistència en la forma habitual.

Aquells docents que ja s’han inscrit o s’han d’inscriure mitjançant el full d’inscripció del Secretariat Local de l’Assemblea d’Història de la Ribera, s’han de matricular també en la pàgina web anterior si volen obtenir el certificat del CEFIRE.

Hem de fer notar que la sola matriculació i admissió a través del CEFIRE permet l’accés lliure a totes les sessions de l’Assemblea, però no permet l’obtenció del certificat del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València; i tampoc dona dret a rebre els obsequis dels patrocinadors.

Ho direm d’una altra manera: només la inscripció mitjançant el full d’inscripció que us ha enviat l’organització de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera amb el justificant d’haver satisfet la quota elegida, us dona dret, entre altres coses, a la recepció de material bibliogràfic i a l’obtenció del certificat de la Universitat de València. Us podeu inscriure d’aquesta manera fins al 26 d’octubre.

Cal recordar també que els comunicants s’han d’inscriure obligatòriament a través del Secretariat Local. El termini de presentació de comunicacions acaba el 19 d’octubre.

Cordialment
Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*